top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Motorcross show

We kunnen jullie nu meedelen dat tijdens de beurs een tentoonstelling van unieke crossmotoren zal plaatsvinden. De details houden we nog even geheim. Wat we wel kunnen verklappen is dat je motoren zal zien die je niet zomaar tegen zal komen. We zien je graag in Genk.

TESTBANK EVENT

Kan ik elke brommer op de testbank zetten?
De testbank is voorzien voor bromfietsen of lichte motoren. Scooters zijn helaas niet mogelijk omdat we deze niet kunnen vast maken tijdens de run. 
Is dit gratis?
Je brommer op de testbank plaatsen is inderdaad gratis. Wanneer u inkom hebt betaald mag u met de brommer naar de testbank. Om een uur af te spreken wanneer  jouw brommer op de testbank kan. 
Ik kan pas in de namiddag komen, kan ik dan mijn brommer nog op de testbank plaatsen?
We tellen op een 10-15 min per brommer. Bevestigen, testbankrun, afbouw. De beurs is open vanaf 9u. We kunnen dus max 50 brommers op de testbank zetten. Bij aankomst krijgt u het uur wanneer jouw brommer op de testbank kan. Wil je zeker zijn van een plekje? Neem even contact op info@motoretrogenk.be
Wat zal er worden gemeten?
Onze testbank kan snelheid en vermogen meten.
Krijg ik een bewijs van de meting?
Na afloop krijg je een attest waarop staat hoe snel jouw brommer op onze testbank reed. Dit document is louter bedoeld als herinnering van jouw testbankrun op moto retro Genk Dit document geeft geen juridische garanties. Naast het attest krijg je ook nog een aandenken van deze dag.

Er komt een wereldkampioen naar Moto Retro Genk...

Een week na aankondiging van onze jaarlijkse motorbeurs in Genk kunnen wij met trots aankondigen dat er een wereldkampioen Moto Retro Genk komt bezoeken.

Henk van Kessel

Henk van Kessel is een Nederlandse voormalig motorcoureur, die vooral actief was in de lichtere klassen, 50 en 125 cc. Zijn beste seizoen was dat van 1974, toen hij wereldkampioen werd in de 50cc-klasse en als vijfde eindigde in de 125cc-klasse

Henk komt niet zomaar de beurs bezoeken maar Henk komt samen met zijn entourage zijn gloednieuw boek voorstellen dat op 21 april 2024 uitkomt.

Je hebt de kans om in Genk je exemplaar te kopen en te laten signeren

Hou onze sociale media in het oog voor snel meer nieuws...

Graag tot 5 mei 2024

henk_edited.jpg
testbank event.jpg
Kopie van testbank event (1).png
bottom of page